9 Apr 2009

Seminar o financnich trzich


Milí CEMS Alumni a přátelé CEMSu,
Rádi bychom Vás jménem pražské CEMS Alumni asociace pozvali na seminář o finančních trzích. Přednášku s následnou diskuzí pro nás připravila společnost X-Trade Brokers (brokerská firma působící hlavně na území Evropské unie). Součástí semináře bude i praktická ukázka obchodní aplikace XTB-Trader, kterou společnost nabízí svým klientům.

Datum konání: Čtvrtek, 23. dubna 2009
Čas zahájení: 19:00, předpokládaná délka trvání je 2 hodiny
Místo: Sídlo společnosti XTB ČR, adresa: budova IBC, Pobřežní 3, Praha 8, vedle hotelu Hilton

Program:
Komentář k současnému dění na finančních trzích (Ing. Petr Hlaváč, analytik společnosti XTB ČR)
Informace o obchodovaných instrumentech (Ing. Jaroslav Tupý, Head of customer support, pana Tupého můžete znát z TV – Investorský magazín, Burzovní studio – nebo z rozhlasu)
Prezentace a praktická ukázka obchodní aplikace XTB-Trader (Ing. Jaroslav Tupý)

Vaši registraci prosím posílejte na moji adresu petr.malik@cemsmail.org do středy, 15. dubna. V předmětu zprávy uveďte CEMS XTB. Pro případné dotazy jsem k dispozici na emailu nebo telefonu +420 602 766 280. Kapacita semináře je omezena (cca 23 osob), proto prosím Vaše registrace posílejte co nejdříve.

Kdo je X-Trade Brokers?
X-Trade Brokers Dom Maklerski S.A. je brokerská firma působící na území Evropské unie v souladu s Nařízením Rady ES č.93/22/EEC z 10. května 1993. Společnost jako obchodník s cennými papíry pracuje pod zákonným dohledem České národní banky. Základním cílem působení X-Trade Brokers je vytváření co nejefektivnějšího a nejvstřícnějšího systému pro uzavírání obchodních transakcí na derivátových trzích měn, indexů, komodit a akcií.
X-Trade Brokers usiluje o dosažení čelní pozice mezi internetovými brokery na derivátovém trhu. Společnost nemá v úmyslu se zabývat investičním poradenstvím, jejím cílem jsou nicméně ativity, které přispějí k růstu povědomí jejích zákazníků o pravidlech fungování finančního trhu. Naše snaha zajistit zákazníkům co nejvyšší kvalitu a pohodlí pro investování byla v roce 2006 oceněna britskou firmou „Callendar Media”, vydavatelem prestižního časopisu „Money Markets”. V kategorii Střední Evropa obsadila skupina X-Trade 1. místo. Společnost se rovněž, jakožto jedna ze dvou firem, dočkala ocenění „Best in class 2005/2006”, přičemž záběr zahrnoval celosvětový trh brokerů působících na maloobchodní úrovni na trhu FOREX.


Petr Malík

za CEMS Alumni asociaci Praha

No comments:

Post a Comment