11 Aug 2009

CEMS Alumni Association - plany pro rok 2009

Mili CEMS Alumni,

jak jste se jiz meli sanci dozvedet, stal jsem se novym prezidentem lokalni CEMS Alumni Association. Rad bych se proto predstavil tem, co me jeste neznaji a nastinil co planuji delat do konce roku v teto pozici.

Jsem absolventem CEMS a VSE z roku 2008. Behem studii jsem stravil jeden semestr na Køng Idrætshøjskole v Dansku (Sokrates) a jeden semestr na HEC v Parizi (CEMS). Od leta 2006 pracuju jako Client Training Executive ve spolecnosti Thomson Reuters. Pokud se chcete dozvedet vic, tak prijdte na nekterou z CEMS Alumni akci! ;)

No a ted co bych rad realizoval do konce roku. Doufam, ze se nam podari zorganizovat vetsinu:
• Na ctvrtek 20.8. od 18:30 jsem pro nas spolecne s CEMS studenty objednal lanove drahy. Poslu separatni email s pozvankou.
• Rad bych, aby se CEMS Drink konal pokazde na jinem miste a vzdy s nejakym tematem prislusnym danemu mistu. Napady na temata a mista jsou samozrejmne vitany. Pristi CEMS drink chci usporadat oncem zari - specialni grilovani u me na zahradce v Dejvicich.
• Do konce roku bych rad zorganizoval nekolik professional events. V soucasne chvili mam prislibenou prezentaci o obchodovani s elektrinou ve spolecnosti CEZ. Dale planuji domluvit navstevu prazske burzy s prezentaci. Za sebe chci nabidnout skoleni zakoncene certifikaci na aplikaci Reuters 3000 Xtra, slouzici k monitorovani a analyze aktualniho deni na financnich trzich.
• Ze sportovnich aktivit bych rad vedle jiz zminenych lanovych drah pokracoval v lezeni, ktere se na jare setkalo s pozitivim ohlasem. Takze az zacnou klesat teploty a nebude dost svetla na sport venku, tak se muzete tesit na lezeckou stenu. Rad bych take navazal na predchozi uspesne vikendove akce, jako napriklad zimni bezky. Dalsi napady, ktere potrebuji jeste rozpracovat jsou: Golf, Sauna...
• Jednou z mych priorit je vetsi propojeni aktivit s CEMS studenty – vzajemna spoluprace a lepsi informovanost o aktivitach.

Pokud mate nekdo nejake napady na spolecne akce, tak se o ne s nami podelte. Radi se inspirujeme!

Zdravim
Honza Kubik

No comments:

Post a Comment